Mochetă țesută Louis de Poortere – Haute Couture Collection

Louis de Poortere ne propune o colecție nouă de mochetă, țesută cu ajutorul unei tehnologii moderne – Jaquard flatweave, ce îi oferă mochetei o textură specială, rezistentă și foarte moale, confortabilă.

Mocheta Haute Couture Collection este disponibilă sub formă de rolă de 2,95 m lățime. Mocheta este ignifugată și poate fi montată în interioare cu încălzire în pardoseală. Absorbanța fonică sporită, felt-backing integrat, posibilitatea de a fi montată și pe scări dar și modelele variate sunt alte atuuri ale colecției de mochetă Haute Couture de la Louis de Poortere.

Mochetă Haute Couture, 80 de modele realizate de designerii Louis de Poortere

Noua colecție de mochetă țesută în principal din fire naturale de bumbac și lână cuprinde 80 de designuri inspirate din arta populară din Maroc, Scandivania și nu numai. Haute Couture Collection este structurată pe 3 tipuri de mochetă, în funcție de firele din care este țesută: mochetă țesută din lână, mochetă din bumbac și poliamidă, mochetă țesută din fire naturale de lână și bumbac.

Haute Couture Collection, modele de mochetă țesută din lână 100%
Modelele de mochetă țesute 100% din lână (WW wool-wool) Zig, Zag, Ari și Diamond aduc în interioarele în care sunt amplasate eleganța, rafinamentul și confortul pe care producătorul belgian Louis de Poortere o imprimă tuturor produselor sale.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu mochetă țesută sau covoare Louis de Poortere, vă invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau sa ne trimiteti un mesaj din pagina Contact !