Mochetă țesută din bumbac și poliamidă, Haute Couture Collection

Louis de Poortere ne propune o abordare nouă, modernă, a confortului din interior și a designului de inspirație tradițională, cu modelele de mochetă țesută din colecția Haute Couture.

Noua colecție de mochetă Haute Couture cuprinde 80 de designuri inspirate din arta populară din Maroc, Scandivania si nu numai, modele realizate de departamentul de design Louis de Poortere. Mocheta este țesută din fire naturale de bumbac și lână sau în combinație cu poliamidă.

Haute Couture Collection este inedită ca aspect și textură, fiind fabricată cu ajutorul unei tehnologii moderne Jaquard flatweave și are suport felt backing integrat.

Din gama de modele de mochetă Haute Couture țesută din bumbac și poliamidă (CPcotton-polyamide) fac parte modelele Agra, Batik, Coral, Jacob, Patch, So Chic.

Dacca Group recomandă covoarele și mocheta Louis De Poortere

Louis De Poortere este un producător renumit de covoare și mochetă care a înțeles că produsele de care avem nevoie sunt mai mult decăt accesorii de amenajări interioare. Covoarele și mocheta aduc un plus de personalitate încăperilor, trebuie să fie practice și durabile, dar și să contribuie la atmosfera primitoare și luminoasă a interiorului.

Dacca Group, companie specializată în sisteme integrate pentru pardoseli și pereți, vă recomandă produsele de cea mai bună calitate pe interioarele pe care le amenajați, de la covoare și sisteme de mochetă, linoleum, pardoseli speciale din vinil și PVC până la Flotex, parchet, tapet, bambus sau plută.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu mochetă țesută sau covoare Louis de Poortere, vă invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau sa ne trimiteti un mesaj din pagina Contact !