Mochetă țesută din bumbac și lână, Haute Couture Collection

Modele țesute din bumbac și lână: Giorgio, Karl, Miucia

Producătorul belgian de covoare și mochetă Louis de Poortere reușeste de fiecare dată să ne surprindă cu designuri deosebite, colecții inovatoare ce abordează motive tradiționale într-o manieră originală, simplă dar elegantă și de bun gust.

Noua colecție de mochetă Haute Couture impresionează prin modele și culori inspirate din Maroc sau Scandivania. Modelele sunt realizate de designerii Louis de Poortere, iar țesătura este realizată din fire naturale de bumbac și lână sau în combinație cu poliamidă.

În colecția de mochetă Haute Couture, modelele țesute din bumbac și lână (CW cotton-wool) sunt Giorgio, Karl, Miucia. Mocheta țesută Louis de Poortere este recomandată pentru amenajări interioare precum săli de conferințe, birouri manageriale, apartamente de hotel și orice alte spatii unde primează calitatea și impactul vizual.

Dacca Group, companie specializată în sisteme integrate pentru pardoseli și pereți, vă recomandă produsele de cea mai bună calitate pe interioarele pe care le amenajați, de la covoare și sisteme de mochetă, linoleum, pardoseli speciale din vinil și PVC până la Flotex, parchet, tapet, bambus sau plută.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu mochetă țesută sau covoare Louis de Poortere, vă invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau sa ne trimiteti un mesaj din pagina Contact !