7 modele de mocheta perfecte pentru un restaurant modern

mocheta restaurant

Atenția la detalii este extrem de importantă în cadrul unui restaurant și trebuie să cuprindă mai mult decât servire impecabilă și mâncare delicioasă pentru a impresiona.  Un spațiu cu decor inconfundabil este important pentru a construi imaginea unui restaurant care se distinge din mulțimea de restaurante existente.

Ținând cont de aceste idei, atunci când amenajezi un restaurant și ai decis să folosești mochetă, este indicat să optezi pentru modele impresionante de mocheta restaurant, care au capacitatea de a oferi elementul WOW acelui spațiu.

Modele de mocheta restaurant care oferă un plus de farmec

Mocheta oferă confort, căldură și un sentiment plăcut la atingere, de aceea este des utilizată pentru restaurante care pun accentul pe confortul clienților. În afara acestor trăsături caracteristice, mocheta restaurant este și rezistentă la trafic intens, așadar face față cu brio zecilor de oameni care trec zilnic pe acolo.

Un aspect important pentru un astfel de spațiu este și întreținerea ușoară, care să nu dea mari bătai de cap personalului, astfel încât restaurantul să poată fi curățat repede, pentru a putea fi pregătit pentru clienții care îi trec pragul.

O opțiune viabilă de mocheta restaurant este mocheta din poliamidă. Acest tip de mochetă este extrem de durabil, iar fibrele sunt rezistente la uzură.  Este ideală pentru spații cu trafic intens datorită compoziției sale: fibrele sintetice își păstrează forma pentru mai mult timp, ca atare aspectul mochetei rămâne impecabil. Poți alege modele standard sau modele personalizate, dacă dorești să respecți o anumită cromatică sau tematică.

Desigur însă că poți opta și pentru mocheta țesută de tip Axminster, din lână naturală, aceasta fiind o opțiune perfectă mai ales pentru spațiile de 4-5 stele. Se pretează foarte bine pentru personalizare, astfel încât să respecte tematica.

Iată câteva modele de mocheta restaurant care ar putea fi perfecte pentru proiectul tău:

Mocheta Carve Classic pentru un restaurant în culori calde:

mocheta restaurant

Mocheta Quartz pentru un restaurant în culori naturale:

mocheta restaurant

Mocheta Satine pentru un restaurant îndrăzneț:

mocheta restaurant

Mocheta Zen Design Tweed pentru un restaurant clasic:

<img class="aligncenter wp-image-856" src="http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2016/02/Zen-Design-Tweed-250-Magnolia.jpg" alt="mocheta restaurant" width="600" height="600" srcset="http://blog .dacca.ro/wp-content/uploads/2016/02/Zen-Design-Tweed-250-Magnolia.jpg 550w, http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2016/02/Zen-Design-Tweed-250-Magnolia-150×150.jpg 150w, http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2016/02/Zen-Design-Tweed-250-Magnolia-300×300.jpg 300w, http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2016/02/Zen-Design-Tweed-250-Magnolia-240×240.jpg 240w” sizes=”(max-width: 600px) 100vw, 600px” />

Mocheta Zen Design Pindot pentru un restaurant în culori neutre:

mocheta restaurant

Mocheta Zen Design Barock pentru un restaurant cu personalitate:

mocheta restaurant

Mocheta Axminster pentru un restaurant de lux:

mocheta restaurant

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de mocheta restaurant care ar putea să dea un plus de farmec spațiului pe care îl amenajezi. Ce model ai alege?

Ai nevoie de mochetă pentru proiectul tău? Te putem ajuta!  Echipa noastră de specialiști te poate ajuta cu obținerea pardoselilor potrivite și montajul impecabil al acestora!

button (1)

Sursă foto: lano.com