Descopera mocheta din lana!

mocheta din lana Lano

mochetă personalizată Axminster

Eleganță. Opulență. Lux. Acestea sunt atributele de bază ale mochetei din lână, atribute care vor impresiona cu siguranță. Într-un spațiu exclusivist, atenția la detalii contează! Fiecare aspect al unei încăperi va fi analizat iar imaginea acesteia va fi factorul de diferențiere. Ca atare, și pardoseala trebuie să impresioneze.

Mocheta din lana va oferi oricărui spațiu de lux un look ireproșabil și confort sporit. Spre exemplu, într-un hotel de 5 stele, oaspeții se așteaptă la un răsfăț total al simțurilor iar mocheta din lana îmbrățișează parcă picioarele și le alintă cu moliciunea sa.

De ce să alegi mocheta din lana?

mocheta din lana Lano

mochetă Axminster personalizată

Mocheta din lana țesută Axminster este creme de la creme în materie de mochete iar experiența producătorului, Lano, asigură calitatea excelentă.

Lano este o companie de familie, care se mândrește cu faptul că adoptă întotdeaună cele mai noi tehnologii, care asigură rezultate excepționale. Standardele de calitate impuse de Lano sunt înalte și sunt întâlnite cu fiecare mochetă produsă. Cu experiență de peste un secol, producătorul belgian Lano a oferit mocheta din lana de cea mai buna calitate pe întreg teritoriul Europei.

Calitatea nu cunoaște compromisuri

mocheta din lana Lano

mochetă Axminster personalizată

Durabilitatea, rezistența, confortul și aspectul care se păstrează timp îndelungat sunt doar câteva dintre caracteristicile mochetei Axminster.

Datorită procesului unic de țesere a mochetei, în care lâna și materiale de susținere sunt țesute într-o singură operațiune, se asigură densitatea, durabilitate și rezistența mochetei, atribute necesare în spațiile cu trafic intens.

Pentru mocheta Axminster se utilizeaza:

  • 80% lână ( din Marea Britanie și Noua Zeelandă, pentru confort)
  • 20% poliamidă ( sporește rezistența)

Datorită faptului că este folosită această combinație pentru a țese mocheta, aceasta are și o trăsătură impresionantă: contribuie la purificarea aerului prin absorbția factorilor poluanți și asistă reglarea termică prin capacitatea sa de a absorbi sau elibera umezeală în perioade cu umiditate mare sau scăzută, fără a deveni umedă.

mocheta din lana Lano

mochetă Axminster personalizată

Pasiune pentru personalizare

Deși disponibilă și în colecții standard, mocheta Axminster excelează la capitolul personalizare. Îți poți lăsa imaginația să zburde pentru a crea mocheta perfectă pentru spațiul pe care îl amenajezi, o mochetă care să respecte  tematica aleasă și care să completeze frumos spațiul.

Mocheta personalizată se integrează în conceptul vizual al spaţiului în care este amenajată, atât din punct de vedere al culorilor cât și al designului. Această mochetă îți oferă posibilități infinite în materie de design, fără a afecta calitatea produsului. Poți fie să creezi propriul design fie să alegi din peste 25.000 de modele. La capitolul culoare, poți selecta nuanța din cele 320 de nuanțe disponibile sau poți aduce la viață propria nuanță, pentru a te asigură că se potrivește perfect în proiectul tău de amenajare. Mocheta se personalizează cu ajutorul imprimării sau direct din țesătură.

În ce spații poți folosi  mocheta din lana?

mocheta din lana

mochetă personalizată

  • Apartamente în hoteluri de 4-5 stele
  • Săli de evenimente de 5 stele
  • Săli de conferințe la nivel înalt
  • Restaurante de lux
  • Birouri top management

Mocheta Axminster este alegerea perfectă pentru spații luxuriante, în care confortul și aspectul reprezintă elemente cheie. Rezistența sa sporită o recomandă pentru spații cu trafic intens, curățarea se face cu ușurință iar libertatea creativă pe care o oferă te ajută să amenajezi totul conform tematicii stabilite.

Ai utilizat vreodată mocheta din lana în proiectele tale de amenajare?

Sursă foto: lano.com