Flotex vs Marmoleum: Cine câștigă?

Flotex vs Marmoleum

Flotex Colour și Marmoleum Modular

Te afli în fața unei decizii: ai de amenajat un spațiu și trebuie să decizi ce pardoseală vei folosi: Marmoleum sau Flotex? Desigur că trebuie să ții cont de diferite aspecte înainte de a lua decizia finală și trebuie să ții cont și de tematica spațiului și nevoile specifice acestuia.

Așadar, am decis să inițiem o competiție  Flotex vs Marmoleum la sfârșitul căreia câștigătorul să îl alegi tu. Fără alte adăugiri, îți prezentăm candidații:

Flotex vs Marmoleum

1. Flotex cel inovativ

De ce este Flotex inovativ? Deoarece îmbină rezistența pvc-ului și confortul mochetei într-un produs unic, cu caracteristici inconfundabile.  Este o pardoseală bionică revoluționară, concepută de Forbo.

Din ce este compus Flotex? Un suport capitonat, fibre de sticlă și un strat textil dens alcătuiesc Flotexul, o pardoseală ultrarezistentă- caracteristică datorată faptului că fiecare metru pătrat de suprafață are până la 80 de milioane de fibre de nylon de 6.6, injectate în adezivul de pe stratul de bază.

2. Marmoleum cel versatil

Marmoleum este un tip de linoleum natural, produs din 97% materiale naturale, din care 70% sunt materiale rapid regenerabile iar 43% sunt materiale reciclate, conceput de Forbo. A fost creat acum  mai bine de 150 de ani, revoluționând pardoselile prin varietatea oferită și versatilitatea sa.

Este o pardoseală ecologică și eco-friendly, rezistentă la trafic intens și care îți permite să experimentezi cu culori și design.

Ți-am prezentat candidații, urmează înfruntarea!

flotex vs marmoleum

Ți-am prezentat candidații noștri pentru proiectul tău, fiecare cu specificațiile și caracteristicile sale, iar acum este momentul să declari câștigătorul! Fie că vei alege Flotex, fie că vei alege Marmoleum pentru proiectul tău, vei alege o pardoseală de calitate, cu aspect plăcut care se păstrează timp îndelungat și care va impresiona cu siguranță!

Ambele tipuri de pardoseli sunt durabile, rezistente și pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu spațiul pe care îl amenajezi. Dacă vrei să citești mai multe despre aceste pardoseli, o poți face aici și aici.

Suntem curioși să știm pe cine declari învingătorul acestei confruntări de aceea te invităm să ne spui părerea ta în comentarii!