Impresii in urma participarii la expozitii de specialitate in Germania

 

IMG_1309

Suntem fericiți să te anunțăm că în luna ianuarie am fost foarte ocupați! În perioada 14 – 28 ianuarie, am participat la 2 evenimente internaționale de anvergură, care au avut loc în Frankfurt și Munchen, Germania.

IMG_1446_Standul Forbo Flooring

Standul Forbo Flooring

Standul Forbo Flooring

Standul Forbo Flooring

A fost o experiență bogată, de care am profitat din plin! Programul nostru a fost extrem de încărcat deoarece am avut multe întâlniri cu producători de finisaje, în cadrul cărora am făcut schimb de idei. Cu toate că activitatea noastră a fost extenuantă, suntem încântați de informațiile la care am avut acces și de oamenii cunoscuți!

IMG_1304

Participarea la astfel de evenimente aduce cu sine multe avantaje care se vor materializa în  viitoarele proiecte Dacca. Am acumulat informații noi despre domeniu și despre ultimele tendințe în materie de finisaje pentru pardoseli și pereți, atât din punct de vedere al culorilor și texturilor folosite cât și din prisma designului.

IMG_1272

Nu ne-am documentat doar cu privire la aspectul creativ al finisajelor ci am descoperit și ultimele inovații în ceea ce privește aspectul tehnic: noi tehnici de aplicare și noi compoziții ale produselor- care ușurează montarea și îmbunătățesc rezultatul final din punct de vedere al impactului vizual.

IMG_1450

Fiind evenimente dedicat companiilor din domeniu, furnizorii își prezintă noile colecții și produse, acestea fiind inovative și remarcabile.

În urma evenimentului, nu am rămas însă doar cu idei și informații. Am adăugat la portofoliul Dacca furnizori și colecții noi, dar și produse pentru pardoseli și pereți care te vor impresiona cu siguranță.