Personalizeaza-ti proiectul cu Eternal Bespoke!

eternal bespoke

Eternal Rainbow

Probabil ai fost pus până acum în situația în care să îți dorești mai mult decât o pardoseală standard pentru proiectul tău și poate ai găsit și soluții. Totuși, sentimentul că ai rezolvat ”problema” doar pe jumătate te-a bântuit și nu ți-a dat pace. Ei bine, tocmai pentru astfel de momente în care îți dorești mai mult decât o pardoseală tipică și îți dorești controlul suprem asupra design-ului, astfel încât să conturezi tematica dorită, a fost creată pardoseala Eternal Bespoke.

Ce este Eternal Bespoke? Un covor pvc personalizat cu designul tau!

Pentru a înțelege mai bine detaliile acestei pardoseli, este mai simplu să pornești de la pardoseala Eternal, un covor PVC eterogen de înaltă performanță care răspunde, general vorbind, tuturor cerințelor din diverse domenii- ca atare este o pardoseală versatilă ce poate fi utilizată într-o varietate de spații.

Colecția Eternal este realizată în proporție de 50% din materiale reciclate, nu conține ftalați și este produsă cu ajutorul unei tehnologii avansate, dezvoltată de Forbo Flooring.  În plus, Forbo folosește și tehnica proprie de protecție- Pur Pearl- care presupune aplicarea unui strat de lac uniform peste pardoseală. Astfel se obține o barieră împotriva mizeriei și totodată și o strălucire inconfundabilă.

Ce face gama Eternal deosebită este procedura de imprimare a design-ului, care se realizează prin print digital și care a permis designerilor Forbo să creeze o colecție de modele cu deosebit impact vizual, menite să ne inspire si care nu ar fi putut fi realizate fără această tehnologie.

eternal bespoke

Eternal Magnified Nature- Geode.

Există o gamă de design-uri impresionante:

  • Rainbow– care, după cum sugerează și numele, prezintă un degrade neîntrerupt al culorilor curcubeului
  • Magnified Nature– permite să magnifici un model preluat din natură- piatră prețioasă secționată, trunchi de copac, etc., făcând din acesta punctul focal al spațiului
  • Photographic– care îți permite să transformi fotografiile în pardoseli
  • Graphic- linii, dungi, modele grafice, hărți
  • Identity– utilă pentru a transpune un logo sau alte elemente grafice ce fac parte din identitatea vizuală a unui brand
  • Nature– face posibilă imitarea perfectă a unui cadru natural
  • Unlimited– permite să te joci cu vizualul fără limite de design, culori sau mărimi.
eternal bespoke

Eternal Graphic

Eternal Bespoke- Creativitate fără limite

Așa ajungem la Eternal Bespoke, covorul PVC personalizat care îți permite să fii stăpânul absolut al aspectului, modelului și design-ului ales pentru proiectul tău. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei avansate de print îți permite să creezi o pardoseală unică care să se plieze perfect spațiului pe care îl amenajezi și care să ofere un plus de personalitate proiectului tău.

Dacă dorești o pardoseală personalizată până la cel mai mic detaliu, Eternal Bespoke este soluția pentru tine.

Nu vei mai fi pus niciodată în situația în care să nu fii complet mulțumit de rezultatul final deoarece dorința de a personaliza totul până în cele mai mici detalii nu a putut fi îndeplinită. Ți s-a întâmplat vreodată să îți dorești o pardoseală personalizată pentru proiectul tău?

Dacă ai nevoie de mai multe detalii ne poți contacta, echipa noastră este specializată în proiecte cu produse personalizate.

Sursă foto: forbo.com