Fa cunostinta cu Bioclad!

Bioclad

Am făcut cunoștință de curând cu Bioclad și ne-a plăcut atât de mult de el încât am vrea să ți-l prezentăm și ție. Este fiabil, de încredere și te ajută să treci cu brio prin situații dificile. Cu alte cuvinte, e tipul de personaj pe care cu toții ni-l dorim alături atunci când avem un proiect cu cerințe exigente deoarece știm că ne putem baza pe el.

Pe noi nu ne-a dezămăgit niciodată și suntem încrezători că nici pe tine nu te va dezamăgi atunci când vei alege să îl cooptezi în proiectele tale de amenajare.

Cine este Bioclad?

Bioclad

Bioclad face parte din familia placărilor pentru pereți. Probabil ai observat și tu o tendință spre folosirea acestor finisaje iar motivele sunt lesne de înțeles. În cazul lui Bioclad, vei fi uimit de puterea sa specială, cea care ne-a făcut să-l îndrăgim imediat: capacitatea sa de a ucide microbii și bacteriile pentru a menține spațiul steril și igienic.

Datorită acestei proprietăți Bioclad este extrem de popular în amenajări. Dacă odată nu aveai alte opțiuni în afara faianței pentru spațiile ce necesitau să îndeplinească standarde înalte de curățenie, acum îl ai ca opțiune și pe Bioclad.

Când te poate ajuta Bioclad?

Când ai de amenajat un spațiu precum:

  • Laboratoarele farmaceutice
  • Blocuri operatorii
  • Spitale și farmacii
  • Bucătăriile restaurantelor
  • Laboratoare de prăjituri
  • Laboratoare de producție de mâncare

Cum te ajută?

bioclad

Bioclad Vivid

După cum spuneam, aspectul cel mai important al prietenului nostru este faptul că are proprietăți antibacteriene și antimicrobiene. Deoarece este construit cu ioni de argint, care nu pot fi îndepărtați prin spălare, oferă protecție împotriva bacteriilor și microbilor 24/7 pe toată durata vieții. Cu ajutorul său, bacterii precum MRSA, E coli, Legionella, Salmonella și mucegaiurile devin amintiri îndepărtate.

În plus, nu vei avea dificultăți la instalare, deoarece Bioclad se instalează ușor pe aproape orice strat suport, atât timp cât acesta este drept.

Un alt atribut este că oferă spațiului în care este utilizat un aspect vizual plăcut și stylish. Există o gamă variată de culori și modele, precum Bioclad pastel sau gama Vivid Colour.

bioclad

Așadar, pe lângă faptul că un spațiu cu Bioclad este unul igienic, este și unul care impresionează la nivel vizual.

Acum că ți l-am prezentat pe Bioclad, sperăm că îl vei lua în considerare atunci când vei avea de amenajat spații în care se impun standarde înalte de igienă. Dacă vrei să-l cunoști mai bine, nu ezita să ne contactezi.

Ce părere ai despre Bioclad? Așteptăm răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos!