Dacca Group la Romanian Design Week 2017

Prezentare BOLON, producător suedez de pardoseli: mostre, cataloage și ultimele noutăți din colecțiile Bolon

Dacca Group Trade prezintă JOI 25 Mai 2017 la Celebrating Design produsul BOLON: Bolon by Jean Nouvelle, Bolon by You și noua aplicație online oferită de Bolon pentru a facilita mixul de texturi și culori pus la dispoziție de Bolon.

De asemenea, vom prezenta materiale de inspirație cu proiectele realizate cu materialul Bolon și noua colecție de covoare lansată recent la Milano. Bolon a lansat colecția de covoare realizate cu o tehnologie inedită și pregătesc lansarea unor piese de mobilier exclusiviste cu tapițerii marca Bolon.

În catalogul pentru anul 2017, Bolon ne propune o abordare nouă a pardoselilor speciale din vinil împletit, atât prin design cât şi prin textura moale, asemănătoare materialelor textile, efectele 3D, combinaţiile de culori, confort şi rezistenţă.

Povestea brandului Bolon o gasiți în articolul din blogul nostru Despre Bolon și pardoselile inovatoare, țesute din vinil.

Aplicația online pentru personalizarea pardoselilor Bolon o găsiți în articolul Bolon By You. Modele personalizate de pardoseli din vinil.

Despre Romanian Design Week, evenimentul ce promovează designul românesc contemporan

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este evenimentul anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural. Primul proiect dedicat în întregime designului, care se adresează atât publicului, cât și profesioniștilor, în fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul.

Romanian Design Week 2017 va putea fi vizitată între 20 și 28 mai 2017. Întins pe o suprafață de 4000 de mp, spațiul principal al expozitiei, aflat în perimetrul Cartierului Creativ, cel mai nou proiect lansat de The Institute, se află la nr. 45 pe strada Grigore Cobălcescu.

Ca în fiecare an, expoziția centrală Romanian Design Week aduce în atenţia publicului cele mai bune proiecte de design din ultimul an în domeniile: arhitectură, urbanism, design de obiect, design hibrid, design grafic şi ilustraţie, design vestimentar şi design de produs.