Cand si unde este util un covor PVC?

PVC Forbo Allura Abstract

PVC Forbo Allura Abstract

Ai nevoie de o pardoseală durabilă, rezistentă la trafic și la acțiunile agenților chimici dar și potrivită pentru păstrarea igienei? Atunci ceea ce ai nevoie este un covor PVC!

Datorită proprietăților, aspectului și durabilității, pardoselile PVC de la Forbo au câștigat teren comparativ cu pardoselile ceramice și epoxidice.

Spre deosebire de alte pardoseli, un covor PVC este fără rosturi, fiind o pardoseală continuă. Aceasta este potrivită pentru spațiile sanitare, de învățământ, birouri, instituții, spații de industrie alimentară, farmaceutică dar și în zonele de lucru industriale, unde este recomandat covorul PVC conductiv.

Având toate aceste proprietăți, am putea spune că un covor PVC este un fel de pardoseală minune, care poate satisface chiar și cele mai exigente nevoi ale unui spațiu.

Deși există o multitudine de covoare PVC disponibile pe piața din România, la Dacca îți punem la dispoziție pardoseala furnizorilor noștri de la Forbo Flooring Systems, compania nr. 1 în lume la nivelul producției de pardoseli pentru podele de înaltă calitate. Noi asigurăm întreg procesul, de la obținerea materialului până la montarea lui și amenajarea spațiului dorit de tine.

Alegem cu grijă covorul PVC potrivit pentru tine, în funcție de tipul spațiului unde urmează să fie montat. Hai să vedem de câte tipuri poate fi un covor PVC și în ce spații se potrivește!

Tipuri de covor PVC

#1 Covor PVC omogen

Covorul PVC omogen de la Forbo se mai numește și Nordstar Evolve. Este o pardoseală extrem de durabilă, ușor de curățat, rezistentă la trafic intens și elastică, menținându-și proprietățile tehnice și aspectul inițial.

Spațiile în care este recomandat sunt: birourile și sediile de firmă, spațiile administrative.

Gama Nordstar Evolve este împărțită în trei tipuri de covoare PVC omogene, inspirate din luminile magice ale țărilor nordice din Europa. Acestea sunt:

Lumina:

Covor PVC Nordstar Lumina verde

Covor PVC Nordstar Lumina verde

Element:

Covor PVC Element Mist

Covor PVC Element Mist

Galaxy:

Covor PVC Galaxy Opal

Covor PVC Galaxy Opal

Fiecare dintre ele sunt disponibile, la rândul lor, într-o gamă variată de culori și modele!

Descoperă cele trei colecții pe site-ul nostru, la pagina PVC omogen!

#2 Covor PVC Antiderapant

Conceptul pardoselilor antiderapante a fost inventat acum mai bine de 50 de ani, din nevoia de a oferi siguranță persoanelor care le traversează. Acest tip de pardoseli arată bine, sunt foarte ușor de curățat și rezistă foarte bine la trafic intens. 

PVC trafic intens Farmacia Polisano Petrosani  - Concept Transform

PVC trafic intens Farmacia Polisano Petrosani – Concept Transform

Spații în care este recomandat: birouri, spitale, farmacii (zona de vânzare), fabrici, cabinete stomatologice, școli.

Gama de pardoseli antiderapante de la Forbo se mai numește Surestep și este împărțită în mai multe colecții. 

Descoperă fiecare colecție pe site-ul nostru, pe pagina dedicată covorului PVC antiderapant!

#3 Covor PVC acustic

Dacă ai nevoie de confort sporit în spațiul tău și dorești să îl izolezi acustic la nivelul podelei, atunci covorul PVC acustic de la Forbo este varianta optimă pentru tine!

PVC acustic Cabinet Clinica Stomatologica Dentimage Cluj Napoca

PVC acustic Cabinet Clinica Stomatologica Dentimage Cluj Napoca

Acesta își păstrează proprietățile generale pe care le are orice covor PVC, de la ușurință în curățare și până la rezistență sporită la trafic intens.

Spații în care este recomandat: baruri, restaurante dar și spațiile din domeniul sănătății (spitale, cabinete stomatologice, clinici medicale etc).

Gama de PVC acustic este disponibilă într-o varietate de culori și design-uri, pe care te invităm să le descoperi pe site-ul nostru!

#4 Covor PVC Design

Acest tip de covor este exclusivist, fabricat din materiale de înaltă calitate. Pune mult accent pe vizual și poate fi instalat cu eforturi minime. În plus, își menține proprietățile menționate la toate tipurile de PVC de mai sus.

Spații în care este recomandat: zone comerciale, galerii de artă, zone expoziționale sau zone de birouri al căror scop este de a atinge efecte vizuale maxime.

Fiind un tip de PVC modern, contribuind semnificativ la crearea unui design și ambient plăcut, covorul PVC Design de la Forbo poate fi considerat „pardoseala viitorului”.

Acesta este disponibil în trei colecții:

Eternal:

PVC Forbo Eternal

PVC Forbo Eternal

Bolon:

PVC Design Bolon birouri EBS Cluj-Napoca

PVC Design Bolon birouri EBS Cluj-Napoca

Novilux:

PVC Forbo Novilux

PVC Forbo Novilux

Mai multe detalii poți afla de pe pagina PVC Design!

#5 Covor PVC LVT

Acest covor face parte dintr-o nouă colecție de la Forbo, numită Allura LVT. Se remarcă prin faptul că fiecare din tipurile sale este foarte similară cu o pardoseală de lemn, piatră sau ceramică.

În același timp, la atingere, se simte foarte plăcut, oferind o senzație caldă, absorbanță fonică și rezistență la impact. Este de asemenea o pardoseală rezistentă la trafic intens, ușor de instalat și foarte bine realizată, având caracteristici unice.

LVT Allura Forbo si tapet personalizat - sala servirea mesei Tehnoworks Cluj

LVT Allura Forbo si tapet personalizat – sala servirea mesei Tehnoworks Cluj

Spații în care este recomandat: industria HoReCa, spații comerciale, zone expoziționale, spații de birouri, spații sportive, saloane de beauty & wellness, zone de arhitectură și design.

Colecțiile Allura se împart în mai multe game, pe care le poți descoperi pe pagina destinată PVC-ului LVT de pe site-ul nostru!

#6 Covor PVC conductiv și disipativ

Acest tip de PVC este unic prin proprietățile sale destinate în special zonelor cu trafic intens, zonelor curate și zonelor de lucru din domenii industriale. PVC-urile conductiv și disipativ de la Forbo fac parte din colecția Colorex.

PVC-ul conductiv este creat special pentru a controla descărcările electrostatice, oferind siguranță celor care lucrează în astfel de medii. În plus, este plăcut din punct de vedere vizual și igienic.

PVC conductiv dale Sala server Kromberg & Schubert Medias

PVC conductiv dale Sala server Kromberg & Schubert Medias

PVC-ul disipativ este creat special pentru mediile în care propagarea undelor este însoțită de dezvoltare ireversibilă de căldură, oferind siguranță persoanelor care lucrează în astfel de zone. Este plăcut din punct de vedere estetic și este igienic.

PVC Colorex disipativ dale Hala productie Leoni Wiring Systems Arad

PVC disipativ dale Hala productie Leoni Wiring Systems Arad

Fiecare din aceste două tipuri de PVC sunt disponibile într-o gamă variată de forme și culori, în funcție de necesitățile de design ale spațiilor unde vor fi instalate.

Spații în care sunt recomandate: camere curate, săli de operație, spații din industria electronică, spații educaționale, laboratoare și alte spații în care siguranța personalului trebuie pusă pe primul loc.

Poți afla mai multe despre aceste tipuri de pardoseli pe pagina dedicată, din site-ul nostru!

Sperăm că ți-ai făcut o idee mai clară referitoare la ce tip de covor PVC ți se potrivește! 

Dacă ai nevoie de o pardoseală durabilă, rezistentă la trafic și la acțiunile agenților chimici, dar și potrivită pentru păstrarea igienei, apelează cu încredere la specialiștii Dacca și îți vom furniza atât materialul cât și instalarea acestuia în spațiul tău!