Centrele de frumusete: rasfat de calitate pentru doamne!

marmoleum

Marmoleum

Centrele de frumusețe reprezintă adevărate oaze de liniște și relaxare ascunse în mijlocul orașelor agitate. Ele sunt locuri în care doamnele se pot răsfăța preț de câteva ore dar totodată, locuri în care finisajele alese contează extrem de mult pentru aspectul final.

Centrele de frumusețe impresionează nu doar prin serviciile oferite dar și prin atenția la detalii: pardoselile trebuie să fie estetice, confortabile, antibacteriene și să reziste la trafic intens iar finisajele pereților trebuie să completeze frumos atmosfera și tematica spațiului.

Ce pardoseală este adecvată pentru un centru de frumusete?

Având în vedere caracteristicile pe care o pardoseala dintr-un centru de beauty sau SPA trebuie să le dețină: aspect plăcut, proprietăți antibacteriene, antialergice, antifungice, confort, rezistență la trafic intens și ușurință în curățare și întreținere, recomandăm două tipuri de pardoseală:

1.Linoleum natural

ForboStep-181232_HD

Linoleum natural de la Forbo Flooring

Linoleumul 100% natural este o alegere adecvată pentru spațiile de tipul centrelor de wellness și SPA sau beauty datorită rezistenței sale la trafic și abraziune dar si datorită proprietăților sale de igienă. În plus, linoleumul natural este și un bun izolator termic și fonic. Curățarea și întreținerea se face cu ușurință, ceea ce reprezintă un avantaj.

Poți descoperi întreaga gama de linoleum natural citind articolul acesta.

2. Flotex

flotex

Flotex Forbo Flooring

Flotexul este un tip de pardoseală ce îmbină rezistența pvc-ului și confortul mochetei, fiind o pardoseală bionică- o invenție revoluționară.

Este ultrarezistentă, suprastratificată întărită cu fibre de sticlă și un strat textil dens. Face față cu brio traficului intens, se întreține ușor și datorită tratamentului antibacterian Sanitized®, Flotexul este antibacterian și antialergic. Mai multe despre Flotex poți citi aici.

Ce finisaje de pereți se potrivesc unui astfel de spațiu?

Tapetul întregește ambientul, oferindu-i unitate și căldură. Acesta este ecologic, îndeplinește normele internaționale de rezistență la foc și umiditate ridicată sau expunere la lumină.

1. Tapetul personalizat

tapet personalizat

tapet personalizat și pardoseală Forbo Flooring

Avantajul principal al acestui tip de finisaj pentru pereți este faptul că poate fi personalizat în funcție de cerințe, pentru a se potrivi perfect tematicii spațiului. Imprimările se fac la rezoluții înalte, pentru rezultate spectaculoase. Tapetul personalizat reprezintă o soluție versatilă pentru pereți.

2. Plută 3D-  placă decorativă

pluta

Plută decorativă și pardoseală Forbo Flooring

Pluta este un material natural și cald, care aduce un plus de frumusețe. Textura unică alături de proprietățile sale recomandă pluta drept un finisaj de pereți deosebit. Este ecologică, termoizolantă, fonoizolantă și rezistă la umiditate ridicată, oferind protecție impotriva condensului.

Pluta 3D este ideală pentru un centru de înfrumusețare a cărui tematica este creată în jurul naturii.

Așadar, pentru ca un centru de frumusețe pentru doamne să fie într-adevăr o oază de liniște, este necesar să se acorde atenție și detaliilor precum finisajele de pereți și pardoseli, astfel încât tematica spațiului să fie evidențiată.