Despre Bolon si pardoselile inovatoare, tesute din vinil

Povestea brandului Bolon, recunoscut şi apreciat în întreaga lume pentru pardoselile ţesute din vinil, îşi are începutul în urmă cu 60 de ani, într-o mică fabrică de covoare din Suedia.

Din dorinţa de a gasi soluţii inovatoare care să ofere un aspect unic, eleganţă şi solutii durabile pentru amenajarea interioarelor, cele două fiice ale fondatorului fabricii de covoare au deschis drumul inovator al pardoselilor ţesute din vinil.

Astfel, începând din 2003, Bolon a devenit un etalon al calităţii şi al inovaţiei în domeniul pardoselilor ţesute din vinil pentru spaţii rezidenţiale şi comerciale. Bolon aduce strălucirea din fashion design în lumea pardoselilor, îmbinând într-un mod cu totul inedit aspectul de pardoseală împletită (ce ne aminteşte de confortul unui covor) cu rezistenţa firelor din vinil, rezultatul fiind de fiecare dată unul spectaculos.

Fiecare catalog şi fiecare colecţie de pardoseli Bolon s-a remarcat prin inovaţii în domeniul tehnologiei prelucrării şi fabricării pardoselilor ţesute din vinil, dar şi prin design şi varietatea culorilor.

Au fost create foarte multe tipuri de design, pattern-uri, forme şi posibilităţi multiple de a realiza pardoseli personalizate folosind creaţiile Bolon, realizate în departamentul propriu de design şi prin colaborări cu unele dintre cele mai prestigioase case de design ca Jean Nouvel şi Missoni.

Pardoselile împletite din vinil de la Bolon au câştigat aprecierea designerilor şi a arhitecţilor români, acestea devenind o soluţie unică şi inovativă pentru amenajări în spaţii dintre cele mai diverse, datorită calităţii, durabilităţii şi modelelor inovative.

În catalogul pentru anul 2017, Bolon ne propune o abordare nouă a pardoselilor speciale din vinil împletit, atât prin design cât şi prin textura moale, asemănătoare materialelor textile, efectele 3D, combinaţiile de culori, confort şi rezistenţă.

Din noul catalog Bolon, vă vom prezenta în articolele următoare, o serie de colecţii de pardoseli ţesute din vinil cu clasa de trafic 33 comercial intens si clasa 32 comercial mediu.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu pardoseli Bolon, va invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau sa ne trimiteti un mesaj din pagina Contact !