Din culise: povestea Betfair Cluj Napoca

Betfair

Zona de recreere și spațiu de luat masa birouri Betfair. Pardoseala din pvc împletit marca Bolon

Ne continuăm seria articolelor din culisele proiectelor noastre cu povestea amenajării sediului Betfair din Cluj Napoca. A fost un proiect solicitant cu un termen de execuție scurt, dar cu toate acestea, am reușit să respectăm termenul impus și să realizăm un nou spațiu cu care să ne mândrim și pe care să ți-l prezentăm.

Cum s-a desfășurat proiectul?

Pentru fiecare proiect în care ne implicăm ne impunem un standard de calitate de la care nu facem rabat, indiferent de dificultățile  întâmpinate. Încercăm întotdeauna să găsim soluții care să fie pretabile atât din punct de vedere tehnic cât și estetic și nu ne ferim de o provocare.

Sediul Betfair a fost o provocare pentru noi nu numai din cauza timpului scurt de execuție ( am avut la dispoziție 4 zile) cât și din cauza profilului tehnic al spațiului: pe o anumită zonă în care urma să se realizeze montajul era un rost de expansiune dintre două clădiri office. Acest lucru a ridicat probleme în găsirea unei soluții tehnice pentru ca pardoseală să poată fi montată corespunzător, astfel încât denivelările proeminente să nu fie vizibile iar clădirile să-și poată exercita mișcarea. Desigur, trebuia să ținem cont și de aspectul estetic.

betfair

Zona de recreere și spațiu de luat masa birouri Betfair. Pardoseala din pvc împletit marca Bolon

Pentru a rezolva problema denivalărilor am folosit 2 soluții diferite: unde era șapă de beton am turnat șapă autonivelantă iar unde era pardoseala supraînălțată am fost nevoiți să o reglăm, deoarece pe suprafață existau distanțe între plăci și în plan vertical și în plan orizontal. Scopul a fost să obținem o suprafață perfect plană pe care să lipim covorul pvc împletit Bolon. Am adus-o la același nivel astfel încât calitatea montajului să fie impecabilă și să evităm probleme ce ar fi putut să apară în viitor cu amprentarea materialului sau chiar deterioarrea lui (muchiile suportului ar fi putut amprenta sau tăia covorul din pvc).

Echipa noastră a muncit intens pentru ca totul să fie perfect în momentul în care predam proiectul, iar în cele 4 zile am reușit să corectăm defectele pardoselii existente, să aducem produsele necesare și să montăm totul, cu atenție deosebită la detalii.

Ce pardoseală am ales?

betfair

Office Betfair – pvc împletit Bolon (concept Morphoza)

După cum spuneam, am optat pentru o pardoseală din covor pvc împletit. Am ales marca Bolon și am folosit două coduri de pvc, care au fost utilizate pentru a realiza un design deosebit. De partea de design s-au ocupat cei de la Morphoza din Cluj Napoca. Ei au fost responsabili pentru aspectul aparte al spațiului, întrucât s-a dorit ca spațiul să fie plăcut din punct de vedere vizual și să iasă în evidență. Culorile au fost alese luând în considerare aspectul final dorit.

 Deși a fost un proiect destul de dificil, ne-am dorit ca spațiul final să fie impecabil și să nu existe probleme nici de ordin tehnic nici de ordin estetic și am acordat deosebită atenție tuturor detaliilor. Suntem încântați de rezultat!

Ce părere ai despre cum am amenajat spațiul Betfair? Așteptăm părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos!