Amenajare Casa Albă – mochetă vintage Halbmond

Vă prezentăm câteva imagini dintr-un proiect de amenajare și design interior Casa Albă – sediul Bancii Transilvania pentru clientii VIP, unde am folosit mochetă vintage Halbmond, care se integrează perfect în interiorul cu pereți albi.

 

Mocheta este o excelentă soluție în orice ambient confortabil. Colecțiile pe care vi le propunem se disting prin calitate excepțională, caracteristici speciale, cromatică și confort.

Mocheta de interior, amenajari si design interior Dacca Group

Mocheta interior este un element functional in orice ambient; de aceea trebuie sa fie confortabila, placuta, cu un design adecvat spatiilor pentru a permite crearea unui ambient in care sa ne simtim bine. Pentru a avea mocheta potrivita vom analiza destinatia spatiilor, apoi clasa de trafic la care trebuie sa reziste mocheta in stransa corelatie cu gradul de confort care se impune si aspectul dorit.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu mochetă, covoare, parchet sau orice alt tip de pardoseli, vă invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau sa ne trimiteti un mesaj din pagina Contact !